pc

MMMMMMMMMMM

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ CHAT ΤΟΥ RadioSkyfox.com ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ !

Β

ΓΙΑ ΤΗΝ WEBTV 
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Loading...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ RESTART
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ...
 

Φ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ........

Λένε πως οι άντρες δεν ερωτεύονται, πως δεν έχουν αισθήματα κι ευαισθησίες. Λένε πως ενθουσιάζονται, γουστάρουν, καυλώνουν αλλά δεν ερωτεύονται αληθινά.

Πόσο λάθος κάνουν!

Οι άντρες έχουν
αισθήματα, και μάλιστα δυνατά. Απλά δεν έχουν συνηθίσει να τα εκδηλώνουν με λόγια και ωραία παραμύθια. Όμως οι άντρες αγαπάνε πολύ! Οι άντρες ερωτεύονται απόλυτα! Οι άντρες τον έρωτα τον κάνουν πράξη!

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά θα σε κάνει βασίλισσα της καρδιάς του. Θα είσαι η μία και μοναδική, η σύντροφός του, η επιλογή του, η προτεραιότητά του. Θα φτιάξει έναν κόσμο απ΄την αρχή και θα στον χαρίσει.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά θα νιώσει τη ζωή του να αλλάζει, να γεμίζει απ΄τη μορφή σου, να έχει τον ήχο του γέλιου σου και τη μυρωδιά του κορμιού σου. Θα είσαι τα πάντα για εκείνον. Το κοριτσάκι του, η γυναίκα του, η φίλη του, η ερωμένη του, όλα του. Η απόλυτη γυναίκα. Η ανάσα του. Ο πιο γλυκός εθισμός του.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά, θα σου δοθεί ολοκληρωτικά, θα είσαι η γυναίκα της ζωής του. Κάτι παραπάνω, θα σε κάνει ζωή του και σου χαρίζει όλο του το είναι. Θα σου χαρίζει το γέλιο του, το δάκρυ του, τις σκέψεις του, τις ανησυχίες του, την ψυχή του.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά θα στο δείξει με τη συμπεριφορά του. Θα σου μιλήσει με τις πράξεις του και θα είναι τόσο ξεκάθαρες που δε θα σε αφήσει να έχεις αμφιβολίες για τα αισθήματά του.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά θα παραμερίσει όλο το σύμπαν και θα επικεντρωθεί σε σένα. Δε θα υπολογίσει κανέναν και τίποτα. Θα σε διεκδικεί κάθε μέρα, ακόμα κι όταν ξέρει ότι σε έχει κερδίσει. Θα ενδιαφερθεί να μάθει το αγαπημένο σου χρώμα και τη μουσική που ακούς. Θα ετοιμάζει εκπλήξεις για να σε βλέπει χαρούμενη και θα ζει για το χαμόγελό σου. Θα σου κάνει δώρα σε ανύποπτες στιγμές και θα γιορτάζει κάθε μέρα επειδή σε έχει στη ζωή του.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά θα κάνει τα πάντα για να νιώσεις ασφαλής και να σου προσφέρει μια ζωή προστατευμένη και ήρεμη. Θα προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες σου και να κάνει εύκολη την καθημερινότητά σου. Θα μοιραστεί τα άγχη σου, θα καθησυχάσει τους φόβους σου, θα αγκαλιάσει τις ανασφάλειές σου, θα είναι μαζί σου κάθε στιγμή, ακόμα κι όταν δεν είναι δίπλα σου. Θα σε ηρεμεί και θα είναι έτοιμος να περάσει κάθε δυσκολία μαζί σου.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά είναι απόλυτα πιστός. Δε θα σε προδώσει, γιατί απλά δε θέλει. Δεν έχει χρόνο να κοιτάξει άλλη γυναίκα, γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρίσκει πάντα τρόπο να σου δείχνει πόσο πολύ σε αγαπάει.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά αρχίζει να σε εμπιστεύεται και να ανοίγεται. Μιλάει για τον εαυτό του, τις έννοιες του, τις ανησυχίες του, τα όνειρά του. Κι ακόμα καλύτερα, αρχίζει να ονειρεύεται μαζί σου. Κάνει σχέδια για το μέλλον και ανάγει τα πάντα σε πρώτο πληθυντικό.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά σε σέβεται και σε υπολογίζει κάθε στιγμή. Μετράει τις κινήσεις του ακόμα κι όταν δεν είσαι μπροστά και δεν κάνει τίποτα που θα σε θίξει ή θα σε στενοχωρήσει.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά είναι περήφανος που είσαι στο πλάι του. Σε γουστάρει όπως κι αν είσαι, είτε φοράς ένα εντυπωσιακό φόρεμα είτε μια φόρμα και το παλιό του μακό. Στα μάτια του  είσαι τέλεια, γιατί ομορφαίνεις τη ζωή του.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά θα σου κάνει έρωτα με πάθος και θα λατρέψει κάθε εκατοστό του κορμιού σου. Κι ύστερα θα σε κοιμίσει στην αγκαλιά του και θα μετράει τις ανάσες σου μέχρι το ξημέρωμα.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά δε θα αφήσει τον εγωισμό να σε πληγώσει. Δε θα διστάσει να ζητήσει συγγνώμη ή να πει ευχαριστώ. Δε θα ντραπεί να σου πει πόσο πολύ σε αγαπάει, πόσο του λείπεις, πόσο σε θέλει. Με ένα μήνυμα σε ανύποπτη στιγμή θα σου θυμίσει ότι είναι πάντα δίπλα σου κι ότι μετράει τις ώρες μέχρι να σε συναντήσει.

Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά παραδίνεται άνευ όρων. Δεν υπάρχει πια το «εγώ» αλλά μόνο το «εμείς». Δίνει και δίνεται απόλυτα και ολοκληρωτικά. Αρκεί να νιώσει ότι το αξίζεις. Αρκεί να νιώσει ότι κι εκείνος είναι τα πάντα για σένα.

Όταν λοιπόν ένας άντρας σε ερωτευτεί αληθινά φρόντισε να του φερθείς όπως του αξίζει. Γιατί έχει αξίες και ιδανικά, έχει περηφάνεια και ψυχή, έχει πάθη και πληγές. Και πάνω απ΄όλα έχει μια καρδιά γεμάτη αγάπη. Και μια ζωή που την προσφέρει σε σένα. Αγκάλιασέ τον τρυφερά και κάνε τον να νιώσει ότι μπορεί να αφεθεί, γιατί τον αγαπάς πραγματικά γι΄αυτό που είναι και είσαι εδώ για εκείνον και μόνο. Προχώρα μαζί του και μη φοβάσαι! Όταν ο άντρας ερωτευτεί αληθινά θα κάνει τα πάντα για το δικό σας «μαζί»!
Γράφει η Μπάρμπυ Κορμαρή
ΠΗΓΗ 


PC3

c

@

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ? ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !